Apparaten en accessoires
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
30 sneetjes
Ingrediënten
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
120.7 mg
Eiwitten
5.1 g
Calorieën
444.3 kJ /
106.2 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
1.5 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg
5min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen